سه شنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۵۷

بخشنامه دو عنوان درسی معرفی به استاد و انتخاب 8 واحد باقیمانده در ترم تابستان

با عنايت به ابلاغ آیین نامه آموزشی جدید مقاطع کاردانی؛کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از سوی وزات علوم،تحقیقات و فناوری به شماره 138715/ و مورخ 22/7/91 ، به منظور تسهیل در امور آموزشی دانشجویان ؛ موارد زیر از مفاد این آیین نامه به شرح ذیل ،جهت اجراء و اطلاع رسانی به دانشجویان اعلام می گردد.

بند1- در شرایطی که از دانشجو 8 واحد درسی (نظری) باقی مانده باشد، می تواند واحدهای مذکور را در دوره تابستانی انتخاب نماید.

بند2- در صورتیکه دانشجو برای فراغت از تحصیل، تنها دو درس نظری باقیمانده داشته باشد می تواند آن دو درس را بصورت معرفی به استاد بگذراند.

اين موضوع از تاریخ صدور قابل اجرا بوده و با ابلاغ این بخشنامه کلیه بخشنامه­های صادره در خصوص معرفي به استاد و آزمون تكدرس ملغی اعلام می­گردد. ضمناٌ در صورت مردودي دانشجو موظف به اخذ درس در نيمسال بعدي خواهد بود